teambuilding schapendrijven

Op zoek naar teambuilding schapendrijven?

teambuilding - Training, Coaching, Imporovement.
Om zeker te zijn dat het talent van elke deelnemer optimaal wordt benut, is er een maximum van tien deelnemers per training. Deelnemers ontvangen 14 dagen voor aanvang van de eerste training een persoonlijke uitnodiging. Branchetrainingen Deze training is ook beschikbaar in een branchegerichte versie.
Bedrijfsuitje LLanfarian Border Collies, Teambuilding Schapendrijven met Border Collies.,
De workshop schapendrijven wordt verzorgd door Serge Ellen van der Zweep en hun team. Allen staan/stonden aan de top van de wedstrijdsport schapendrijven met Border Collies. Op onze boerderij met meer dan 700 schapen is er dagelijks veel werk voor onze Border Collies.
teambuilding binnen
Schapendrijven doe je met elkaar en wel bij Boerderij de Boerinn.
Offerte aanvragen Stel een vraag 0348 40 12 00. Schapendrijven is bij uitstek een teambuildingactiviteit om in te zoomen op de communicatie en leiderschapsvaardigheden van de groep. De workshop schapendrijven wordt verzorgd door een ervaren lokale schapendrijver. Naast schapendrijven bevat deze workshop nog een uniek aspect.
slotenmaker amsterdam
Workshop Schapendrijven Het Drents Kwartiertje.
zijn hierbij van groot belang. Naast een actieve en originele invulling van een uitje is de workshop schapendrijven ook heel goed bruikbaar worden als onderdeel van een teambuilding. Schapen drijven workshop; actieve teambuilding. De workshop schapendrijven bestaat uit diverse onderdelen waarbij de teamgeest op inspirerende en humoristische wijze wordt gevoed.
prince
Workshop Schapen drijven Biestheuvel.
Barbecue tot culinair diner. Teambuilding tijdens de workshop Schapen drijven. Wanneer u op zoek bent naar de perfecte teambuilding-workshop voor een bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenuitje dan is schapen drijven wat voor u. Tijdens deze workshops gaat u op een ongewone manier de handen uit de mouwen steken; even iets anders dan bowlen of uit eten.
casio horloge
Training, workshops teambuilding Schapendrijven Green.DNA.
Samenwerken en vertrouwen. De workshop schapendrijven is een een actieve vorm van teambuilding waarbij de kerncompetenties vertrouwen en samenwerking essentieel zijn. De schaapherder en Border Collie zijn optimaal op elkaar afgestemd en laten zien wat ze kunnen met de schapen in het veld: ophalen, wegdrijven, groepen schapen scheiden en ze een parcours laten volgen.
Workshop Schapendrijven Schapen drijven met Bordercollies.
Kom schapen drijven! Teambuilding schapendrijven is een uiterst leerzaam en uniek bedrijfsuitje. Workshop schapendrijven.nl zorgt voor een ultieme ervaring! Onze bordercollies, waar we ook de workshop honden spiegelen mee verzorgen, helpen jullie bij deze cursus schapendrijven. Ook is het mogelijk om een demonstratie schapendrijven bij ons te boeken.
Schapendrijven. Workshop schapendrijven op iedere locatie BuitenBusiness.nl.
Deze workshop schapendrijven is bij uitstek geschikt om de teamspirit binnen een team of afdeling te versterken. Workshop schapendrijven voor bedrijven. Bovenstaand programma kan uitstekend ingezet worden als hulpmiddel bij de ontwikkeling van de interne communicatie en teambuilding, veranderingsprocessen, inzicht in leiding geven en ontvangen en resultaat gericht werken.
Teambuilding Schapendrijven. Workshop schapen drijven voor bedrijven BuitenBusiness.nl.
Teambuilding schapendrijven op iedere locatie. De workshop Teambuilding" Schapendrijven" is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. We kunnen het programma voor maximaal 250 personen verzorgen, bij meer dan 250 personen adviseren wij een wisselprogramma met één van onze andere activiteiten.
Schapen drijven als teambuilding. Zijn uw collegas makke schaapjes?
Of het nu gaat om een bedrijfsuitje met collega's, een relatiedag voor uw beste klanten, workshops tijdens een lange vergadersessie of een teambuilding sessie met diepgang; SOS Events regelt alles voor u! Lees meer over onze bedrijfsuitjes, teambuilding, relatiedagen of workshops!

Contacteer ons