kookworkshop utrecht kleine groep

Op zoek naar kookworkshop utrecht kleine groep?

Kookfabriek Utrecht De Kookfabriek.
35, / 5 Door Joyce uit Voorburg. Het was mijn eerste kookworkshop en ik wist niet dat de groep zo groot zou zijn. Hierdoor is er maar heel kort contact met de chefkok en dat vond ik jammer. Verder was het prima. De Kookfabriek Utrecht.
Fotografie cursus Utrecht
Kookworkshops in Utrecht en omgeving KEUKENvuur.
Koken in een professionele, sfeervolle kookstudio geschikt voor kleine en grotere groepen. Wij beschikken over het Workshop Keurmerk. Zeer geschikt voor grote groepen. Meest gestelde vragen. Bekijk hier de meest gestelde vragen. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen, reserveringen of advies. Maak gebruik van onderstaand contactformulier of bel ons op 030 7370051. U ontvangt spoedig een reactie. Weet ik nog niet. BBQ workshop Grill Dome. Borrel kookworkshop op elke locatie. Dim Sum kookworkshop. Drie of vier gangen seizoensmenu. Koken als medicijn. Koken met bier. Koken voor alleenstaande. Kookworkshop Amerika Hawaii. Kookworkshop Costa Rica. Koken zonder zout. Sri Lankaanse kookworkshop. Sushi Sashimi kookworkshop. Zuid Afrikaanse kookworkshop. Voor grote groepen. Kookworkshops voor bedrijven. Kookworkshop voor alleenstaanden. KeukenVuur Hyperonenweg 8c 3542 AG Utrecht. Bekijk/plaats een recensie. Kookworkshop op maat Aanbiedingen Italiaans kookworkshop Catering.
teambuilding kleine groep
Groepsuitjes voor kleine groepen.
Grootse uitjes voor kleine groepen. 088-5405805 Bel voor gratis advies. Kies een stad. Vriendinnen uitje met workshop paaldansen. Workshop Schermen op vele locaties in Nederland. Workshop 2 uur lang shaken, proeven fun! Shake it groepsuitje: Cocktailworkshop. Swingende Braziliaanse trommelworkshop op locatie.
kookles amsterdam
Kookworkshop Utrecht vanaf 35 tot 80 p.p.
Regio Scheveningen: Kookworkshop Scheveningen. Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc: Kookworkshop Dordrecht. Regio Delft, Rijswijk, etc: Kookworkshop Delft. Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc: Kookworkshop Leiden. Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc: Kookworkshop Gouda. Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc: Kookworkshop Utrecht.
ehbo cursus utrecht
Smakelijke kookworkshops in Utrecht! Wegmetdebaas.
Het FoodFun Culi Spel is een originele invulling voor een heerlijk bedrijfsuitje. Deze ludieke variant op kookworkshops combineert de praktijk van een kookworkshop met de grappige sfeer van een dinerspel. Voeg daar interactie en teamspirit. Kookworkshops in Utrecht. Van 8 tot 200 personen.
Kookstudio de Kombuis in Utrecht.
Kookstudio de Kombuis in Utrecht. De Kombuis staat garant voor een gezellige avond samen koken en lekker eten. De kookstudio is zeer geschikt voor kookworkshops of privédiners met familie, vrienden, collega's' en kookclubs. Een kookworkshop duurt ruim vier uur. De kookstudio bevindt zich in de gewelfde kelder van Kookwinkel de Kombuis. Het is een sfeervolle ruimte voor groepen van minimaal 8 tot 24 personen met een professionele keuken en een apart restaurantgedeelte. De kookstudio is altijd exclusief gereserveerd voor één besloten groep.
Kookstudio Pineapple.
In onze kookstudio kookt u in kleine groepjes in een huiselijke en gemoedelijke sfeer en, als het weer het toe laat, dekken wij de tafel buiten onder de platanen. En wat is er leuker dan samen koken, samen eten en zo andere mensen te leren kennen. Liever met uw eigen groep tot 8 personen komen koken?
Kookworkshop Utrecht? Kom koken bij Kookles.nl.
Kom je met een grotere groep dan kunnen we een datum kiezen die jou uitkomt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Tapas kookworkshop Utrecht: Albóndigas, tortilla, paella en tostada. Leer de allerlekkerste Spaanse hapjes maken tijdens onze tapas workshop.
teambuilding kleine groep workshop fotografie kookworkshop utrecht kleine groep.
Meer resultaten voor kookworkshop utrecht kleine groep. leuk dagje uit. Bekijk kookworkshop Italiaans bij 18 kookstudio's' Chefyourself. Omdat deze kookstudio een lange keuken en werktafels heeft, adidas outlet shop online kyrie 2 pas cher kun je hier ideaal met een grote groep.

Contacteer ons