workshop schapendrijven

Op zoek naar workshop schapendrijven?

schapendrijven - 06 4047 7848.
Wat is er zo speciaal aan deze teamtraining? Deze teamtraining is in de zorg ontstaan, al meer dan 100 teams werden door Jan getraind, deelden hun enthousiasme en dachten hier en daar mee over hoe de training nog beter kan.
Outdoor activiteiten voor meetings of bedrijfsuitjes.
De workshop bestaat uit 3 onderdelen: een demonstratie, werken met schapen en het grote finale spel. Schapendrijven moet u beleven! Na het werken op het veld met de schapen en Border Collie beschikt u over nieuwe inzichten en heeft u nieuwe energie.
tankpas shell
Oosterheerdt. Activiteiten OosterheerdtOosterheerdt.
Ook andere rassen bijvoorbeeld de kelpie of kruisingen met veedrijvers verstaan het het vak van het schapendrijven. Daarom zijn we ook altijd bereid, na een intake, andere hondenrassen een kans te geven bij de schapen. Zo nu en dan organiseren we wedstrijden schapendrijven op het landgoed Nienoord.
site aanmelden google
Workshop schapen drijven bij farmsurvival in West-Friesland Farmsurvival Spanbroek Boerderij survival op de de boerderij van familie van Stralen.
Vanaf 10 personen. OOK leuk: Een Combi-uitje: Survival en Schapendrijven. Loeiend leuke Farmsurvival met blèrende en blatende afwisseling! Tevens zeer geschikt voor een optimale teambuilding, want uw team-spel wordt afgewisseld met een demonstratie en workshop waarbij communicatie de allerbelangrijkste factor is!
Tuinmeubelen
Workshop schapendrijven Ontspannende workshops bij GH Events.
De workshop wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands, meervoudig Europees en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep drie maal Beste Vrouw van Nederland en meerdere malen lid van het Nederlands team samen met Serge.
portugese tegels
Workshop Schapen drijven Biestheuvel.
Tijdens de workshop kunt u voelen hoe het is om sturing te geven aan een kudde. Teambuilding, leiderschap, communicatie, samenwerken maar uiteraard ook plezier en passie, zijn vaste ingrediënten bij deze workshop. U krijgt begeleiding van een professional. Te reserveren vanaf 30 personen. Reserveer nu de workshop Schapen drijven bij Landgoed de Biestheuvel!
12V Led strip
Bedrijfsuitje LLanfarian Border Collies, Teambuilding Schapendrijven met Border Collies.,
De workshop schapendrijven wordt verzorgd door Serge Ellen van der Zweep en hun team. Allen staan/stonden aan de top van de wedstrijdsport schapendrijven met Border Collies. Op onze boerderij met meer dan 700 schapen is er dagelijks veel werk voor onze Border Collies.
e
De Ruwenberg teambuilding activiteiten vlakbij Den Bosch Noord Brabant.
We helpen u graag bij het organiseren van teambuildingactiviteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, boogschieten, varen op de Dommel, een cooking workshop en schermen. Mocht u uw zakelijke bijeenkomst aan willen vullen met een dergelijke activiteit, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen zakelijke evenement.
Schapendrijven: een unieke teambuilding.
De workshop schapendrijven bestaat uit een demonstratie waarin u kunt genieten van de training van de border collie voor het schapenwerk. Daarna gaat u zelf aan de slag met de schapen en de honden. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald.
Training, workshops teambuilding Schapendrijven Green.DNA.
Samenwerken en vertrouwen. De workshop schapendrijven is een een actieve vorm van teambuilding waarbij de kerncompetenties vertrouwen en samenwerking essentieel zijn. De schaapherder en Border Collie zijn optimaal op elkaar afgestemd en laten zien wat ze kunnen met de schapen in het veld: ophalen, wegdrijven, groepen schapen scheiden en ze een parcours laten volgen.
Schapendrijven met Border Collies Papendal.
Wat ga je doen? De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie en werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en het grote finalespel. Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies maken de deelnemers kennis met de dieren en vooral de bijzondere sport schapendrijven met Border Collies.
Papendal Events: Schapendrijven met Border Collies.
De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie en werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en het grote finalespel. Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies maken de deelnemers kennis met de dieren en vooral de bijzondere sport schapendrijven met Border Collies.
Schaapsherder Erve Hulsbeek.
De schaapsherder Mieke Boode, kan een demonstratie schapendrijven verzorgen met haar schapen en border collies. Tijdens deze demonstratie vertelt de schaapsherder over de training van de honden, het fokken van de schapen en honden en het werk van de schaapskudde in de natuur. De kudde van Mieke bestaat uit het Drentse heideschaap, het oudste Nederlandse landbouwhuisdier. De Schaapskudde kan ook ingezet worden als vergaderbreak; een uurtje op pad met de schaapsherder en het hoofd is weer leeg en met deze nieuwe inspiratie kan de dag effectief worden voortgezet. Ook als teambuildingsactiviteit kan de schaapskudde ingezet worden; werk samen met een groep collega's' om de schapen zelf door een poortje te drijven of een groepje schapen van de kudde weg te leiden. Dat vraagt om leiding en samenwerking! De kosten van een demonstratie bedragen: 22500, voor een programma van 15, uur. Een workshop waarbij het teambuildingsaspect nader aan de orde komt kost 32500.

Contacteer ons