workshop schapendrijven

Meer resultaten voor workshop schapendrijven

Workshop Schapendrijven Restaurant De Haas in Elburg.
De workshop schapendrijven wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands, meervoudig Europees en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep drie maal Beste Vrouw van Nederland, Nederlands kampioen en meerdere malen lid van het Nederlands team samen met Serge maar ook door andere top handlers uit het team van Van der Zweep, die allen persoonlijk zijn opgeleid door Ellen en Serge en allen beschikken over een hoog niveau.
relatiegeschenken met logo
Workshop schapendrijven teambuilding Bedrijfsuitjes, teambuilding en personeelsfeesten in Maastricht en Limburg Evenementenbureau TreaT.
De workshop schapendrijven is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Samenwerken, communicatie en echte teambuilding in een verrassend concept. De workshop schapendrijven is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Samenwerken, communicatie en echte teambuilding in een verrassend concept. De workshop schapendrijven is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt.
modem
Schapendrijven.
De deelnemers worden direct vanaf het begin actief betrokken en gedurende het spel wordt er respectvol geobserveerd en terug gekoppeld door de 2 professionele trainers. De inhoud van de workshop kan variëreren, afhankelijk van de vooraf overeengekomen doelstellingen. Workshop schapendrijven met Border Collies.
zoekwoorden onderzoek
Schapendrijven met Border Collies Papendal.
De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie en werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en het grote finalespel. Tijdens de demonstratie schapendrijven met Border Collies maken de deelnemers kennis met de dieren en vooral de bijzondere sport schapendrijven met Border Collies.
Opel
Workshop schapen drijven bij farmsurvival in West-Friesland Farmsurvival Spanbroek Boerderij survival op de de boerderij van familie van Stralen.
Vanaf 10 personen. OOK leuk: Een Combi-uitje: Survival en Schapendrijven. Loeiend leuke Farmsurvival met blèrende en blatende afwisseling! Tevens zeer geschikt voor een optimale teambuilding, want uw team-spel wordt afgewisseld met een demonstratie en workshop waarbij communicatie de allerbelangrijkste factor is!
mkb brandstof
schapen hoeden hoeden workshop schapendrijven.
Onze workshop schapendrijven wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands, meervoudig Europees en voormalig Wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn echtgenote Ellen van der Zweep drie maal Beste Vrouw van Nederland, Nederlands kampioen schapen drijven en meerdere malen lid van het Nederlands team samen met Serge maar ook door andere top handlers uit het team van Van der Zweep, die allen persoonlijk zijn opgeleid door Ellen en Serge en allen beschikken over buitengewoon niveau.
trainers
Teambuilding Schapendrijven. Workshop schapen drijven voor bedrijven BuitenBusiness.nl.
Teambuilding schapendrijven op iedere locatie. De workshop Teambuilding" Schapendrijven" is mogelijk op alle inspiratie-locaties of op een locatie naar eigen keuze. We kunnen het programma voor maximaal 250 personen verzorgen, bij meer dan 250 personen adviseren wij een wisselprogramma met één van onze andere activiteiten.
seo google
Workshop schapendrijven op locatie.
Workshop schapendrijven op locatie. Een unieke ervaring tussen de schapen en border collies op een door u gekozen locatie door heel Nederland. Met onze Scottish Blackfaces en border collies bieden we een workshop/teambuilding schapendrijven aan om nooit meer te vergeten.
koelvriescombinatie
Sheepdog Events Workshops.
U krijgt tevens een goede indruk hoe deze honden worden opgeleid om een kudde schapen te hoeden en de daar bij behorende activiteiten. U gaat zelf ervaren hoe het is een bordercollie aan te sturen bij een kleine kudde schapen.
privedetective
Bedrijfsuitje LLanfarian Border Collies, Teambuilding Schapendrijven met Border Collies.,
De workshop schapendrijven wordt verzorgd door Serge Ellen van der Zweep en hun team. Allen staan/stonden aan de top van de wedstrijdsport schapendrijven met Border Collies. Op onze boerderij met meer dan 700 schapen is er dagelijks veel werk voor onze Border Collies.
Groepsactiviteiten bij De Smockelaer in Zuid-Limburg.
Terug naar de vorige pagina. Schapendrijven in Zuid-Limburg. Niet alleen onze natuurgids neemt u graag mee op stap, ook onze schapendrijver laat u graag wat meer zien van Limburg. Hier komt wel nog 1 extra uitdaging bij: er is één kudde schapen en slechts 3 honden.
Workshop schapendrijven. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus.
Workshop schapendrijven Krijg jij al je schaapjes op het droge tijdens dit leuke uitje? Samen met je team aan de slag met de kudde schapen en honden. Voor een heerlijke buitenactiviteit waarbij communicatie en samenwerking en het werken met dieren centraal staan, is de workshop schapen drijven een leuk idee.

Contacteer ons