teamdag ideeën

Resultaten voor teamdag ideeën

Teambuilding: 5 tips en snelle oefeningen voor een sterk team 2PEAK.
Wat vaak ontbreekt bij een ronde teambuilding oefeningen, zijn teambuilding opdrachten die zich focussen op het grotere plaatje. Een betere planning en besef van het gezamenlijk doel van het team worden vaak verwaarloost voor een focus op de onderlinge relaties binnen het team.
ideeën teambuilding
Personeelsuitje Den Haag Mister Den Haag.
Ons team van jonge en enthousiaste collegas staat dagelijks klaar om uw personeelsuitje met persoonlijke aandacht en oog voor detail te verzorgen. Samen met een sterk netwerk van lokale programmas kunnen wij alles bieden dat uw event tot een succes maakt. Heeft u speciale ideeën of wensen?
teambuilding activiteiten indoor
7 Teambuilding ideeën die werken YES! WE CONNECT.
Natuurlijk wil je jouw team snel naar de Performing fase leiden. Dan is het fijn als je in de andere fasen versnelling kunt brengen. De teambuilding ideeën die hier aan bod komen, brengen vooral versnelling in de Forming en Storming fase.
gezochte
Teamuitje in Den Haag? Bekijk ons aanbod snel! Hofstad Events.
Outdoor uitjes als perfecte teambuilding activiteiten. Mocht je nou van avontuur houden, dan kan je er ook voor kiezen om diverse uitjes in de omgeving van Den Haag te gaan doen, waaronder de GPS tocht of de directeur is ontvoerd.
themafeest ideeen
Teambuilding. Ga zeilen met een schip van NAUPAR. NAUPAR.
Een uitstekende service voor vertrek en een zeer vriendelijke en ontspannen team van NAUPAR aan boord. Bekijk alle Teambuilding arrangementen en ideeën. Weekend varen op IJsselmeer, zon en havenstadjes. All inclusive Bootcamp zeilen. Weekend weg: Waddeneilanden, zeehonden en varen op Waddenzee.
Split Airco
werkvormen.info Overzicht werkvormen.
Beinvloed het energieniveau van de deelnemers: haal ze uit hun hoofd, verbeter hun concentratie, laat ze door de ruimte stuiteren of maak ze juist Zen. Met een tempoversneller bied je in korte tijd veel deelnemers de kans om te oefenen, veelal met een deelvaardigheid.
sophos
Teambuilding, teamuitje Haarlem 20 tot 200 p.p.
We zijn erg benieuwd welke ideeen je hebt voor een spannende bedrijfsuitje vol avontuur, strategische spellen of juist een rustige dag. Of kies je liever voor een enthousiasmerend teamuitje in Haarlem waarbij je de straten van de oude stad onveilig gaat maken?
one by one lashes
Plan je ideale teambuilding activiteit bij DoeDenBosch.
Escape Dinner Game. De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner. Zet in mijn planning.
ideeen voor bruiloft
Teambuilding Workshop ImproBattle.
Wil je goed improviseren, dan zul je elkaars ideeën moeten accepteren en daarop voortbouwen, je oordeel moeten uitstellen en de ander laten schitteren. Dat maakt een workshop bij uitstek geschikt als teambuildingsactiviteit, of als intermezzo op een teamdag. Het zijn zeer actieve workshops, met veel energie en plezier.
bedrijfsuitje met eten
Creatieve Teambuilding Originele ideeën voor het organiseren van een geslaagde Teambuilding activiteit.
Een ongedwongen schilderworkshop waarin u zonder plan, tekentalent of uitgewerkte ideeën tot mooie resultaten komt. Wordt u de nieuwe Anton Heyboer? Tijdens de anderhalf uur durende schilderworkshop kunnen deelnemers. Make a Film in One Day. Silence on the set and action!
Bedrijfsuitje.nu 1001 leuke ideeen tips bedrijfsuitje?
Vul contactgegevens in. Bedrijfsuitje.nu 1001 leuke ideeen tips bedrijfsuitje? Op bedrijfsuitje.nu vindt u 1001 leuke ideeën en tips voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsfeest. Gaat u een bedrijfsuitje organiseren? Dan vindt u hier o.a. bedrijfsuitjes met teambuilding, bedrijfsuitjes op locatie, uitdagende GPS c ity games of een nostalgiesch teamuitje met oldtimer auto's' in de Achterhoek.
Teamdag in de jeugdzorg Sandra Bouckaert Deep Democracy.
De teamdag voor coaches, gedragswetenschappers en directie stond in het teken van verbinding met collegas, de transformatieopdracht van de organisatie en de daaruit voortvloeiende taken en rollen. De wens was om na de dag beter toegerust te zijn zodat vanuit ieders rol het transformatieproces zo goed mogelijk begeleid kon worden.

Contacteer ons