leuke teamactiviteiten

Meer resultaten voor leuke teamactiviteiten

Plan je ideale teambuilding activiteit bij DoeDenBosch.
Met een van onze teambuilding activiteiten verbeter je je team. Focus op je team. Elke activiteit is gericht op een ander aspect van het werken in een team. In de workshop Samen aan de kwast werk je bijvoorbeeld samen aan één kunstwerk.
tankpas
Groepsactiviteiten in Drenthe Drenthe.
Ga je met een groep op pad? Voor leuke groepsactiviteiten moet je in Drenthe zijn. Of je nu met acht of honderd personen komt, uitdaging of rust zoekt, er is van alles te doen. Paintballen, abseilen en karten natuurlijk, mountainbike en huifkartochten, een rit op een Solex, games en boogschieten.
slotenmaker amsterdam west
Activiteiten en bedrijfsuitjes. Hoogste klantwaardering 2017.
Prima organisatie met aantrekkelijke teamactiviteiten. MooiWeer zorgt voor inspanning en ontspanning op een prachtig eiland. Tot volgend jaar! Herman van Dijk teammanager sc Heerenveen. Mijn ervaring met MooiWeer is dat ze flexibel zijn, professioneel en het tot in de puntjes verzorgen.
Slotenmaker
Teambuilding met originele teambuilding activiteiten VVC.
Bij VVC-Adventure kun je kiezen uit diverse indoor en outdoor bedrijfsuitjes die in het teken staan van leuke teambuilding activiteiten. Onze bedrijfsuitjes zorgen voor een leuke en afwisselende dag, waarmee je eenheid creëert binnen het team. Maak plezier én boek resultaat.
ajax
Teambuilding activiteiten in Vlaanderen van 20 tot 200 p.p.
Maak een spetterende libdub, doe een leuke workshop, een gezellig stadsspel, of stap samen met uw vrienden of collega's' binnen in een spannend moorddiner. Alle teambuilding spelletjes en activiteiten zijn weergeven met duidelijke indicatoren: vanaf-prijzen inc. BTW en het aantal personen.
buddha to buddha ring
Plan je ideale teambuilding activiteit bij DoeUtrecht.
Een origineel stadsspel en leuke manier om de stad te leren kennen. Zet in mijn planning. The Escape Game The Phone. Met puzzels en raadsels de ondergang van de wereld proberen te voorkomen en daarna in de binnenstad op zoek naar Mister X.
ziggo
Teambuilding op het strand van Kijkduin Beachclub Titus.
De leukste, sportiefste en gezelligste teambuilding. Het strand biedt volop mogelijkheden voor originele en sportieve teamactiviteiten, van surfen, zandsculpturen tot een Robinson Experience, de mogelijkheden zijn oneindig. Liever binnen in ons ruime en gezellige strandpaviljoen een leuke activiteit doen met zijn allen?
seo agency
Teamactiviteiten Limburg? Kijk op VVVMiddenLimburg.nl.
Zoek je een leuke teamactiviteit in Limburg? Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht met alle leuke teamactiviteiten die er te doen zijn in Midden-Limburg. We geven je de allerleukste tips voor een gezellig dagje uit met je team!
ikea
7 leuke groepsactiviteiten in Sittard-Geleen.
Leuke groepsactiviteiten op een unieke en prachtige locatie. Kasteel Limbricht combineert dit als geen ander! Staan kennismaking en teambuilding centraal? Of gaat het vooral om plezier maken en even lekker ontspannen? Er is altijd een arrangement dat past bij uw wensen, budget en samenstelling van de groep.
SEO Marketing
Teambuilding Utrecht? Bekijk ons aanbod snel! Domstad Evenementen.
Domstad Evenementen kan naast onze vaste leuke teambuilding activiteiten in Utrecht natuurlijk ook een teambuilding activiteit op maat samenstellen. Geef aan wat je wensen en eisen zijn voor de perfecte teambuilding in Utrecht dag. Aan de hand hiervan stellen een bijzondere teambuilding activiteit samen waardoor een dagje in de omgeving van Utrecht een memorabele dag wordt.
dozen
Escape Rooms; leuke teamactiviteit of nuttig instrument?
Escape Rooms; leuke teamactiviteit of nuttig instrument? Escape Rooms; leuke teamactiviteit of nuttig instrument? 2016 Faculty of Social and Behavioural Sciences Theses. Deze studie onderzoekt de effecten van een door PricewaterhouseCoopers Nederland PwC gebouwde Escape Room op teams. Een Escape Room is een ruimte waarin een team wordt opgesloten.
Activiteit op uw locatie Be Relactive Events.
Er zijn echter een paar opties waardoor u de WKR kunt omzeilen. Eén ervan is een activiteit te organiseren bij u op locatie! Laat Be Relactive Events met u meedenken en een aantal leuke activiteiten verzorgen bij u op kantoor, terrein, bedrijfshal of kantine.

Contacteer ons