antwerpen teambuilding

Meer resultaten voor antwerpen teambuilding

teambuilding antwerpen - Teambuilding in de Ardennen organiseren?
Nu sinds kort kunnen onze outdoor activiteiten, de catering en het overnachten tijdens uw teambuilding event allemaal plaats vinden in onze Middeleeuwse Citadel, dus alles op één locatie! Daarnaast zijn al onze arrangementen geheel op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de deelnemers, zodat iedereen kan terug kijken op een sportief, recreatief of kunstzinnige teambuilding event in de Ardennen.
Teambuilding Sint Anneke Beach Antwerpen.
Teambuildingsevent in een uniek thema. als we dat samen doen hoeft een teambuilding vaak niet meer te zijn. In deze rubriek bewijzen we dat teambuilding ook genieten kan betekenen. Teambuilding Sint Anneke Beach Antwerpen. Antwerpen heeft ook een strand. Voor een teambuilding met de voetjes in het zand hoef je dus echt niet naar zee. Op het strand van Sint Anneke bieden wij u een waaier aan leuke activteiten aan met de Schelde en de skyline van Antwerpen als decor. Echt teambuilding gericht of eerder competitief. het programma kan naar uw wensen aangepast worden. In deze teambuilding steken we tal van strandsporten of indien gewenst teambuildingsoefeningen. Zowel kleine als zeer grote groepen vinden hier vast hun gading.
mkb brandstof
Stadsspel rond diversiteit in Antwerpen Teambuilding Ecco La Luna Bvba.
Stadsspel rond diversiteit in Antwerpen. Teambuilding In de stad. Your vodka is Russian. Your pizza is Italian. Your kebab is Turkish. Your coffee is Brazilian. Your electronics are Chinese. But your neighbours are just immigrants? Stadsspel opgebouwd rond de diversiteit van de verschillende stadswijken We volgen de voetsporen van de Italiaanse Marokkaanse en Turkse gastarbeiders in de jaren zestig de joodse oorlogsmigranten in de diamantwijk en zetten je op het pad van de Chinese migratie in China Town.
karwei led lamp
Antwerpen Geweldige stad voor bedrijfsuitjes en team building!
Werken bij Wave Citygames. Citygames en teamuitjes in Antwerpen. Antwerpen is hartverwarmend levendig met een oogstrelende architectuur chique winkels kunstwerken cafés waar het bier rijkelijk vloeit en restaurants waar je de heerlijkste Belgische en multiculturele gerechten kunt proeven. Een heerlijke stad voor leuk dagje uit! Wie Antwerpen zegt zegt Grote Markt Handschoenmarkt met de O.L.V. kathedraal Consienceplein Quinten Matsijs Plantin Moretus Museum De Meir Rubenshuis Wapper Bourla Theater Gazet van Antwerpen Diamanten Café Den Engel chocolade pralines Antwerpse wafel Scheldekaaien MAS Brabo St. Jansvliet de Schelde Groenplaats Handschoenmarkt Scheepvaartmuseum t Steen. Citygames teamuitjes bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes in Antwerpen!
opito bosiet
Teambuilding kookworkshops Antwerpen Koken met het hele team! Teambuilding kookworkshops Antwerpen Koken met het hele team!
Een originele teambuilding met de perfecte ingrediënten. Kokerij is uw culinaire partner voor het organiseren van teambuildings en bedrijfsfeesten. We bieden u verschillende formules en kookworkshops waar uw werknemers van kunnen proeven. Onze chefs verwelkomen u en uw team in ons professioneel ingericht kookateliers te Boechout en Kontich. Heerlijke gerechten een ontspannen sfeer en een goede dosis humor en plezier vormen samen het ideale recept voor een dag vol fun met de collegas! Hieronder geven we u alvast een voorsmaakje van de mogelijkheden. Een teambuilding of bedrijfsfeest à la carte?
wat te doen in antwerpen
Teambuilding Antwerpen origineelinnovatiefnieuw leuk.
Bedrijfsuitje Teambuilding Afdelingsuitje Teamuitje Personeelsuitje Kantooruitje Event Training Origineel Uniek Nieuw. Teambuilding en de belastingdienst WKR. Teambuilding Antwerpen door Neverrest? Voor een origineel leuk innovatief en uniek teambuilding Antwerpen of omgeving Antwerpen bieden wij 2 prikkelende concepten. SOCIAL CHAOS The GAME! Uw Teambuilder Antwerpen door de Meir langs de Schelde of in de Dierentuin? Wij kunnen u goede suggesties toesturen of zelf het 1e contact voor u leggen!
Team building golfinitiatie AGS Antwerp Golf School.
U bent hier Home Netwerk Uw evenement op AGS Team building golfinitiatie. Onze golfbaan leent zich uitstekend om samen met je medewerkers of zakenpartners op een ontspannende manier aan netwerking of teambuilding te doen. Er zijn diverse mogelijkheden afhankelijk van je wensen tijdsbestek groepsgrootte en catering. Tijdens de golfclinic leer je de basistechnieken en kan je eens proeven van deze fantastische sport. Voor golfers met een golfvaardigheidsbrevet kunnen we een heuse wedstrijd op onze compact holes organiseren met of tegen onze eigen golfprofessionals of onderling in groep. Uiteraard kunnen we steeds een pakket op maat en wensen van de groep samenstellen. Nadien krijgen jullie de mogelijkheid om bij te praten in ons gezellig clubhuis te genieten van een heerlijke BBQ of broodjes.
Teambuilding Antwerpen Events.
Furie van de Feeksen is een van de gezelligste groepsactiviteiten voor uw teambuilding in Antwerpen. Ontdek de duistere kant en het leugenachtige karakter van uw medespelers. Ontdek de wereld van de cocktails in een leuke cocktail workshop met uw bedrijf! Ontdek de lekkernijen van Antwerpen en sluit af met een heerlijk diner in een Antwerps restaurant. Music Quiz / Muziek Quiz.
Teambuildings in Antwerpen Teambuilding Concepten op Maat.
Teambuilding Antwerpen.
Kies uw volgende event. Antwerpen Brugge Brussel Gent Ieper Kortijk Kortrijk Leuven Mechelen Oostende. Waarom ga je niet eens naar Antwerpen voor je volgende teamevent? Koppel een leuke citygame aan een etentje in 1 van de vele trendy restaurants en uw dag is al op voorhand geslaagd. Stel uw teamdag à la carte samen met een GPS spel uit de top 5 of een thematische citygame en combineer met een drink lunch of diner! Laat u alvast inspireren door onderstaande teambuilding Antwerpen packages die wij als voorbeeld hebben uitgewerkt gebaseerd op de superleuke teambuilding COMPANY RESCUE.
Teambuilding in Antwerpen van Antwerpen Excursies.
Kies uit 200 groepsuitjes. De scherpste prijzen van Antwerpen. Geprezen om service flexibiliteit. Een teambuilding creëren tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje? Bij Antwerpen Excursies weten we daar wel raad mee voor elk groepsarrangement. Voor elk uitje met uw Collega's of uw Personeel weten wij creatieve combinaties van inspanning en ontspanning alles geheel op maat. Wij zorgen voor intensieve Groepsversterking. Kies uit Arrangementen en Teambuilding activiteiten. Wat dacht u van onze sportieve arrangementen of onze culinaire extra's? Bespreek een gezellige afsluitende award-ceremonie met borrel het is allemaal mogelijk bij Antwerpen Excursies.
Gps-spel in wervelend Antwerpen.
Gps-spel in wervelend Antwerpen. Laat je meeslepen door de ambiance van t Stad. Antwerpen de stad van diamanten mode Rubens en koffiekoeken is het perfecte decor voor een meeslepend stadsspel of gps-spel. Menigeen verloor er zijn hart bij de lichtjes van de Schelde. Het is een historische parel in het hart van Vlaanderen en tegelijkertijd ook een bruisende metropool waar mensen van allerlei slag hun thuis hebben gemaakt. Maar Antwerpen heeft ook zijn spannende kantjes. Kies je gps-stadsspel in Antwerpen. Geoteam ontwierp verschillende stadsspelen en gps-spelen op maat van het Antwerpse temperament.
Out of the Box Escape Games Teambuilding vol adrenaline in Antwerpen.
Klaar voor een uur vol adrenaline in een race tegen de tijd? Daag je team uit voor een uniek Out of the Box spel!

Contacteer ons