schapen hoeden teambuilding

Op zoek naar schapen hoeden teambuilding?

Teambuilding Zorg 5 Teambuilding tips voor een geslaagde teambuilding in de zorg.
Activiteit Begrip Bewegen Bewustwording Bewustzijn Brene Brown Communicatie Duurzame Inzetbaarheid Eerlijkheid Erkenning Feedback Feedback geven Feedback ontvangen Film Gehandicapten Hardlopen Initiatief Kennismaken Kwetsbaarheid Leiderschap Leren Moed Motivatie Onderzoek Ontwikkeling Ouderen Positief Reflectie Samenwerken Samenwerking Samenwerkingsafspraken Systemen en regels Teambuilding Teamuitje TIps Training Verandering Verantwoordelijkheid Verantwoordelijkheid nemen Verbinding Vertrouwen Vragen Werkvormen Zorgteam Zorg zonder regels.
Schapendrijven door samen te werken energiek bij Boerderij de Boerinn.
Overnachten in de buurt. Activiteiten Buiten, Teambuilding. Samen met je team in de buitenlucht aan de slag met de kudde schapen, honden en een uniek extraatje. Prijs Per persoon. Offerte aanvragen Stel een vraag 0348 40 12 00. Ga samen met een ervaren trainer en handler aan de slag in deze workshop schapendrijven!
restaurants in den haag
Schapen hoeden Lexthoen Events.
Schapen hoeden bij Lexthoen Events. In samenwerking met een schaapsherder organiseren wij een leuke teambuilding opdracht: Een kleine groep schapen een parkoers laten afleggen. De herder vertelt over zijn vak, de schapen en zijn hond en geeft daarna een demonstratie.
boomstamtafel eiken
Purple credits: Teambuilding Corporate Hotel Connections.
Tijdsduur: 1 tot 2 uur. Teambuilding schapen hoeden 1750 credits. Met uw voucher heeft u recht op deze teambuilding voor 10 personen. Home Accommodation Meetings Organising The way we work Purple About us Partners Contact Terms and Conditions Privacy policy.
Rijschool Amsterdam
Touché ExperienceSchapendrijven Touché Experience.
Na deze uitleg gaan jullie zelf de schapen over een parcours drijven. De workshop wordt afgesloten met een demonstratie van de schapenherder zelf. De tijdsduur van deze originele teambuilding is afhankelijk van uw wens. Een workshop schapendrijven is geschikt voor jong en oud en kan deel uitmaken van een bedrijfsvent, familiedag of andere gelegenheid.
darts master
Teambuilding activiteiten Advance Events.
Samen organiseren we het leukste evenement waar plezier wordt gecombineerd met teambuilding. Twee doelen in één klap noemen we dat! Teambuilding zorgt voor betere prestaties! Wil je schapen hoeden op de Veluwe, een wedstrijd houden met drones, zeilen in Friesland, Survivallen in de Ardennen?
Schapendrijven Event Center Beekse Bergen.
Werkt iedereen op de juiste plek en komen eenieder zijn kwaliteiten het beste tot uiting? Door het drijven van schapen kunnen antwoorden worden gegeven op dergelijke vragen. Wil je graag tot een ander inzicht komen dan denken we graag met u mee.
De kudde als spiegel Buitengewoon Coaching.
Dat laatste is ook de reden dat schapen altijd als kudde bij elkaar blijven en. elkaar dus volgen zoals het spreekwoord dat zo mooi zegt. Dat wil zeker niet zeggen dat het gemakkelijk is om een kudde te kunnen drijven! Hiervoor is goed leiderschap, nauwe samenwerking en goede communicatie voor nodig. Wanneer een team de opdracht krijgt een kudde te hoeden en te drijven, zal gauw duidelijk worden waar zowel de sterke als de minder sterke punten van het team zich bevinden: is er leiderschap? Wordt er van te voren een plan opgesteld? Werkt men goed samen? Hoe verloopt de communicatie? Gaat men voor de winst of kwaliteit? Klik hier voor een filmpje. Voor ieder team, iedere willekeurige groep of organisatie die op een buitengewoon originele manier elkaar beter wilt leren kennen. In de vorm van teambuilding, een leuk en leerzaam samenzijn, maar je kunt de workshop ook gebruiken als onderdeel van teamcoaching of een training in teameffectiviteit, waarbij de onderlinge verhoudingen zoals respect, vertrouwen en veiligheid binnen de groep de teamkwaliteiten zoals resultaatgericht, kwaliteitgericht en daadkracht en individuele kwaliteiten zoals leiderschap, besluitvaardigheid, communiceren en samenwerken van de deelnemers op een oordeel loze maar confronterende manier inzichtelijk gemaakt worden.
Workshop Schapendrijven Schapen drijven met Bordercollies.
Alles is mogelijk. Tevens zijn deze arrangementen uit te breiden met lunch, BBQ of en buffet. Wij bieden u graag een mooi totaalplaatje en nemen u de organisatie uit handen. Kom schapen drijven! Teambuilding schapendrijven is een uiterst leerzaam en uniek bedrijfsuitje.
Gehoorzaamheidstraining, schapendrijftraining workshops.
Skip to content. Onze Border Collies. Teambuilding en workshops. Workshop schapendrijven met Border Collies. Workshop schapendrijven op locatie. Schaap en Survival. Vergaderen op de boerderij. Penning at the Seven Sisters trial. Gehoorzaamheidstraining, schapendrijftraining workshops. Honden en schapen daar draait het hier om!
Teambuilding activiteiten van 15 tot 150 p.p.
Teambuilding schapen drijven met bordercollies. Tijdens deze unieke teambuilding activiteit leer je de eeuwenoude kunst van het schapen drijven, waarbij het teamverband enorm kan worden versterkt. Uiteindelijk zullen jullie in teamverband voor moeten zorgen dat de schapen een parcours afleggen.
Workshops Kapellerput.
De workshop bestaat uit diverse onderdelen waarvan hier drie onderdelen worden beschreven: een demonstratie, werken met schapen en werken met honden. De training wordt gegeven door meervoudig Nederlands, Europees en voormalig wereldkampioen schapendrijven Serge van der Zweep en/of zijn partner Ellen van der Zweep.
Home.
Nu we een paar jaar verder zijn, hebben we zelf schapen en pachten een idyllisch stukje land in ons mooie dorpje Zyfflich vlak bij Nijmegen. Zelf schapen houden betekent ook dat je er zelf goed voor moet zorgen, dus toen ik de kans kreeg om de opleiding tot herder te gaan volgen, heb ik die met beide handen aangegrepen.

Contacteer ons