schapen hoeden teambuilding

Resultaten voor schapen hoeden teambuilding

Schapendrijven: een unieke teambuilding.
De workshop schapendrijven bestaat uit een demonstratie waarin u kunt genieten van de training van de border collie voor het schapenwerk. Daarna gaat u zelf aan de slag met de schapen en de honden. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald. Dit maakt de workshop geschikt voor zowel entertainment als teambuilding.
schaap
Teambuildings activiteiten.
Je kunt bij ons terecht voor een uitje met je collega's, een break tijdens een lange vergadering, relatiedagen voor jouw beste klanten, speciale activiteiten gericht op teambuilding of voor een onvergetelijke familiedag. Bij SOS Events wordt alles voor jou op maat gemaakt, je bent dus bij de bron.
schaap
Ontdek je leiderschap stijl tijdens teambuilding schapen drijven.
Over Margriet Slotman. Teambuilding Schapen drijven. Voorpagina / Teambuilding / Teambuilding Schapen drijven. Teambuilding en schapen drijven. Wil je elkaar beter en anders leren kennen dan is deze teambuilding uitermate geschikt. De samenwerking en communicatie staan centraal. Wie neemt de leiding?
schaap
Zakelijk kort.
openvpn
Workshop schapen drijven bij farmsurvival in West-Friesland Farmsurvival Spanbroek Boerderij survival op de de boerderij van familie van Stralen.
Schapen drijven met border collies. Teambuilding met de kudde. We gaan ontspannen van start met koffie/thee appeltaart op de hooizolder of bij lekker weer heerlijk op het boerenbuitenterras. Demonstratie schapendrijven met border collies. Dan snel naar buiten waar we gaan kijken naar een indrukwekkende demonstratie schapendrijven met border collies.
gratis adverteren op marktplaats
Workshops en cursussen bij Schapen drijven Gelderland Cursussen-en-workshops.nl.
Over deze workshop. Op een feestje van That will do in Zyfflich 8 km vanaf centrum Nijmegen ga je zien hoe een herder met haar hond samenwerkt om de schapen van a naar b te verplaatsen. Dan ga je zelf aan de slag om schapen in een pen houten omheining te zetten.
slotenmaker rotterdam
Case teambuilding Schapendrijven.
Schapendrijven moet u beleven! Na een indrukwekkende demonstratie gaat u zelf aan het werk met schapen en honden op verschillende uitdagende manieren. Dit allemaal onder begeleiding van top niveau. Het is de ideale manier om met uw zakenpartners een ludieke uitstap te doen met diepgang. Naar keuze België. Uw teambuilding is inclusief.:
lening afsluiten
Teambuilding activiteiten Advance Events.
Samen organiseren we het leukste evenement waar plezier wordt gecombineerd met teambuilding. Twee doelen in één klap noemen we dat! Teambuilding zorgt voor betere prestaties! Wil je schapen hoeden op de Veluwe, een wedstrijd houden met drones, zeilen in Friesland, Survivallen in de Ardennen?
Mediamarkt
Fort aan de Klop Vergaderbreaks Schapendrijven.
De schaapsherder leert je de basistechnieken van het schapendrijven en legt uit hoe je de commandos bij de honden gebruikt. Na deze uitleg ga je zelf de schapen over een parcours drijven. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan; de beste stuurlui staan immers aan wal. Natuurlijk word je wel begeleid, en wordt de samenwerking tussen mens en dier op humoristische wijze uitgelegd. Het grote finalespel. De workshop eindigt met een spannend spel met een competitief element waarbij alle deelnemers samen met de dieren een uitdaging aangaan. De inhoud is geheim tot het moment van dit spel aanbreekt Maar één ding staat vast: het wordt een onvergetelijke afsluiting van deze inspirerende teambuilding.
uitvaart
CDA-ers doen aan teambuilding.
De trainingen vinden plaats in een landelijke omgeving in een voormalig oude herenboerderij, nu 4 sterren Hotel en Restaurant. Op het parkeerterrein en het weiland achter het landelijk gelegen hotel kon men in groepjes smeden, mennen en schapen hoeden. Door middel van de in te zetten middelen zoals mennen, longeren voltigeren, schapenhoeden, hondentraining, en workshops literatuur, kunst en smeden, waarmee je verrast wordt, laat Teambuilding Drenthe de deelnemers hun basisgedrag ervaren.
Bedrijfsuitje LLanfarian Border Collies, Teambuilding Schapendrijven met Border Collies.,
De schapen dienen in deze opdracht als spiegel voor de signalen die de groep aan hen geeft. Door middel van diverse metaforen leggen wij links naar het echte leven omtrent kernwoorden als: samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie.
Schapen hoeden Lexthoen Events.
Schapen hoeden bij Lexthoen Events. In samenwerking met een schaapsherder organiseren wij een leuke teambuilding opdracht: Een kleine groep schapen een parkoers laten afleggen. De herder vertelt over zijn vak, de schapen en zijn hond en geeft daarna een demonstratie.

Contacteer ons