teambuilding in antwerpen

Meer resultaten voor teambuilding in antwerpen

Teambuilding Zuid Holland.
Gedurende de avond worden er verschillende lekkere hapjes en drankjes gebaseerd. Versterk uw team met een personeelsuitje. Een bedrijfsuitje is een ideale activiteit om op een speelse manier te werken aan de prestaties van het team. Voorbeelden van populaire teambuilding uitjes zijn.:
Teambuilding Antwerpen FarmFun.
Midden in het groen ontvangen wij Gitte en Gert, onze drie kinderen, driehonderd koeien en nog een aantal prachtige boerderijdieren jou graag voor een avontuurlijke teambuilding, een megakoe-l kinderfeestje of een bangelijke vrijgezellendag! Meewerken op de boerderij. Hoe iemand ertoe komt om in het noorden van Antwerpen activiteiten voor kinderen en vrijgezellen én teambuildings te organiseren tussen de koeien, kippen, geiten, ponys, poezen en konijnen?
tankpas zzp
Een alternatieve teambuilding in hartje Antwerpen.
Een alternatieve teambuilding in hartje Antwerpen. Iedereen" is het eens over de opzet van een teambuilding: de sfeer moet ontspannen en ongedwongen zijn. Maar nu het te koud is voor een avonturenpark en we de meeste escape rooms al van buiten kennen, kijken bedrijven uit naar een alternatief, vertelt David Vanheesbeke.
terrasreiniger
6 originele ideeën voor je volgende teambuilding Vacature.com.
Van een survivaltocht over een paintballshooting tot een dagje kajakken op de Lesse: wie zijn teambuilding graag wat orgineler wil, vindt hier alvast 6 leuke ideeën. Ook voor niet-avonturiers! Jong en minder jong, sportievelingen of andersvaliden, iedereen zal vallen voor de charmes van de 2CV. De deelnemers hebben per team een doelstelling die ze samen moeten bereiken en de sterktes van iedereen zijn hierbij nuttig. Aantal deelnemers: ideaal voor groepen van 16 tot 60 personen. Gps-spel The Target. Een achtervolgingsspel, met de stad als levend decor. Een gevaarlijke gangster is net ontsnapt uit de gevangenis. Hij moet proberen zoveel virtuele voorwerpen te stelen die verspreid liggen over de stad. Telkens hij een voorwerp steelt, komt de politie dit te weten. Zo laat de gangster een spoor na in de stad.
casino spellen
Teambuilding Antwerpen WegmetdeBaas heeft het grootste aanbod!
Dreamworld-events: Het doel van een teambuilding kent ondertussen iedereen wel banden aanhalen of de teamgeest versterken in je bedrijf. De moeilijkheid echter is de juiste teambuilding te kiezen die bij jullie past. Wij hebben een brede waaier aan activiteiten.Maar onze specialiteit is om deze activiteiten op. Teambuilding in Antwerpen.
Wera
Escape room teambuilding Corsendonk Support.
Een escape room bezoeken in of nabij Antwerpen is uiterst geschikt als teambuilding activiteit en dus ook als bedrijfsuitje of familiedag. Door een spel in een escape room te spelen, zal het teamverband tussen collegas worden versterkt. Escape room voor teambuilding boeken.
optrekkend vocht buitenmuur
Originele GPS en Stadsspelen in Antwerpen Geoteam.
Wees als maffiabaas de cops te slim af tijdens Crime Wave en word multimiljonair in Monopolis. Kei plezant als teambuilding! Of maak je vrijgezellenfeest onvergetelijk tegen de achtergrond van deze uitbundige stad. Ontdek hieronder snel met welke spelen Geoteam jou uitdaagt in Antwerpen.
backlinks
Teambuilding activiteiten Antwerpen Eventonline.
Event Masters Willebroek. Teambuilding voor bedrijven Event Masters. Verder lezen Offerte aanvragen. Teambuildings in Wommelgem Wemmel. Teambuildings Wommelgem Bowling Stones. Verder lezen Offerte aanvragen. Top restaurant in Aartselaar Guzto. Verder lezen Offerte aanvragen. Trainingen op maat Qlick. Verder lezen Offerte aanvragen. Sportpaleisgroep Merksem Antwerpen.
tankpas zzp
Teambuilding kookworkshops Antwerpen Koken met het hele team! Teambuilding kookworkshops Antwerpen Koken met het hele team!
Of gaat u voor een gemoedelijke teambuilding met onze Private Room-formule? Bij Kokerij mag iedereen mee achter de schermen kijken. U en uw werknemers kunnen samen in de potten roeren met professionele begeleiding van onze topchefs. Zo leert u de kneepjes van het vak en gaan jullie met een gevulde maag en een heleboel kookinspiratie naar huis. Mag er ook wat competitie zijn? Dan kan u kiezen voor de Hobbykok-formule. Wie van uw werknemers tovert het beste gerecht op tafel? Of gaat u met de hoofdprijs lopen? Weber Grill Academy. Jamie Oliver kookworkshop. Noedels en pasta workshop. Wild voor foodies. Wok, wok, wok. 0475/35 84 28. Sint Bavoplein 8., Kokerij Kookworkshops Kontich Boechout, Antwerpen.
autorijlessen
Indoor teambuilding Antwerpen Citypolis.
FUN, ACTIE EN TACTIEK. Een uniek teambuilding event. voor grote groepen 15-40 pers. Denk Stratego meets Monopoly, GPS stadsspel meets lasershoot., Als in een levensgroot gezelschapsspel doorkruis je de indoor stad CITYPOLIS. Wees alert en handig, werk goed samen en anticipeer op de acties van de andere teams. CITYPOLIS speelt zich af in een ruimte van 300m2 die is ingericht als een grote fictieve stad vol interactieve opdrachten. De deelnemers worden onderverdeeld in subteams die het in de stad tegen elkaar opnemen. Het is een uniek indoor teamspel vol actie en strategie, innovatie en technologie. Urenlang teamplezier van de bovenste plank vol adrenaline en techniek. Citypolis werd uitgewerkt door de bedenkers en makers van het populaire Out of the Box Escape Games in Antwerpen.
programma
Teambuilding Antwerpen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 190 resultaten voor teambuilding Antwerpen. Koop deze gegevens. 1 Novotel Antwerpen Noord. Luithagen Haven 6, 2030 Antwerpen. Pater Strackestraat 2, 2030 Antwerpen. Bedrijfsbeheer organisatie Adviesbureaus. 3 Antverpia Rederij. Elzasweg 10HAVEN100, 2030 Antwerpen. Vosseschijnstraat 11, 2030 Antwerpen.
zanussi
Workshops en Teambuilding Antwerpen van 20 tot 100.
Voor het workshop overzicht kijkt u op Workshops Antwerpen. Voor teambuilding activiteiten in andere regio's' kijkt u op: teambuilding Gent, teambuilding Brussel, teambuilding Brugge, of teambuilding in Oostende. Maak uw keuze aan de hand van de onderstaande items en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden.
DROPPINGS, ZOEKTOCHTEN EN WANDELTOCHTEN als leuke teambuilding of groepsactiviteit in Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Hasselt.,
Of je kiest een van de locaties waarvoor andere klanten ook reeds gekozen hebben? Een leuke teambuilding in Hasselt, Luik, Leuven, Oud Heverlee, Antwerpen, Turnhout, Brussel, Oostende, Gent, Merelbeke, Kortrijk, Roeselare, Brugge, Kruibeke, Mechelen, enzv, enzv., The Games Extra Activiteit Prijzen Info Boeking.

Contacteer ons